Passeli

– ammattilaisen yleispyyhe monenlaiseen käyttöön

Passelipyyhe sopii lähes kaikkeen pyyhintään ja imeytykseen. Se imee vettä ja muita nesteitä moninkertaisesti oman painonsa verran. Paketti on kokonsa puolesta helposti siirrettävä ja kulkee mukana eri työkohteissa. Vuokrapyyhkeisiin verrattuna ovat edullisia. Passelipyyhe on valmistettu viskoosista, puuvillasta, teko- ja kierrätyskuiduista. Se on ympäristöystävällinen, -voidaan hävittää polttamalla. Kestää myös konepesua.

Konepyyhkeet

– pakattuna tiiviisiin 10 kg paketteihin

Konepyyhkeet pestään ja lajitellaan valmistuksen aikana. Ne leikataan käytöstä poistetuista kierrätystekstiileistä. Niistä poistetaan napit, vetoketjut ja leikataan sopivan kokoisiksi kappaleiksi. Ne on pakattu käteviin ja tiiviisiin 10 kg muovipaaleihin. Konepyyhkeet sopivat erityisen hyvin kohteisiin, joissa pyyhkeen muodolla tai koolla ei ole niin väliä, ja jota kuluu paljon. Niillä pyyhit lika- ja öljytahrat helposti ja nopeasti.  Paketti on helppo ottaa mukaan esim. työpisteille tai huoltoautoon. Tälläisen rätin kehtaa heittää käytön jälkeen suoraan roskiin. Käyttökohteita ovat metalliteollisuus ja korjaamot. 

Konepyyhkeet ovat kuitenkin kierrätysmateriaalia. Ne lajitellaan ja leikataan sopiviksi paloiksi käsityönä ja lisäksi valmiit paketit käydään vielä läpi metallinpaljastimella. Tästä huolimatta joukkoon voi joskus harvoin jäädä esimerkiksi nappeja, neuloja tai muita tekstiilialalla käytettyjä oheistarvikkeita. Konepyyhkeet eivät näin ollen sovellu hienopyyhintään vaan ovat omiaan ronskimpaan pyyhkimiseen.

Kuituliinat

Kestävä, nukkaamaton ja imukykyinen

Kuituliinat sopivat monenlaiseen pyyhintään niin kuiva-, nihkeä kuin märkäpyyhintäänkin, kaikki laadut myös elintarvikkeiden kanssa käytettäväksi. Puukuidusta vesineulostekniikalla valmistetut kuituliinat ovat monen mielestä paras tuote kaikenlaiseen pyyhintään – ne ovat nukkaamattomia, kestäviä ja imukykyisiä. Ristisidontatekniikan ansioista liinat pysyvät kuosissa. 

Kuituliinojen grammakoot vaihtelevat 40-72 g välillä, ja tuotteemme on jaettu keskimääräisen painon mukaan neljään eri vahvuusryhmään:

Aino -kuituliinat 40 g/m², Eino -kuituliinat 50 g/m², Oiva -kuituliinat 65 g/m², Esko -kuituliinat 72 g/m²

Kuituliina-arkkien vakiokoko on 40×60 cm 5 kg:n paketeissa – isommat erät myös leikattuna asiakkaan toiveen mukaiseen kokoon. Kuituliinaa on saatavilla myös kätevissä rullissa, joissa leveys on 40 cm ja pituus 30 tai 50 m. Repäisyperforointi 60 cm välein. Halutessanne voimme laittaa paketteihin asiakkaan oman tarran tai etiketin. Vakiokokojen ja värien lisäksi myymälässä on myynnissä pienempiä kuituliinapaketteja eri kokoisia, värisiä ja painoisia. 

Monikäyttöinen liina monelle eri käyttäjälle!

Käyttökohteita: teollisuus, siivous, autohuolto, kiillotus, maatalous ja imee myös vettä, öljyä ja maalia

Siivousliinat

Valikoimastamme löydät erilaiset siivousliinat kaikkiin käyttötarkoituksiin puhtaanapidon ammattilaisille sekä puhtauden ja siisteyden ylläpitoon. 

Mikroliinat puhdistavat vaikeatkin tahrat usein ilman pesuainetta. 

Meiltä saat myös 100% uusituvasta materiaalista valmistettuja siivousliinoja muun muassa Metriliina ja Eino biohajoava kuituliina.

Soft sellukuitupyyhe

Soft sellukuitupyyhe on valmistettu puhtaasta sellusta ympäristöystävällisesti kuivamenetelmällä. Se on raaka-aineeltaan 100% uusituva tuote. Soft on lähes nukkaamatonta, erittäin imukykyistä, pehmeää ja märkälujaa. Imee vettä jopa kolme kertaa enemmän kuin talouspaperi.

Softin käyttökohteet ovat lähes rajattomat – se sopii kaikkialle missä tarvitaan kertakäyttöistä imukykyistä ja nukkaamatonta pyyhintäpaperia. Voidaan hävittää polttamalla, kompostoimalla tai tavallisen sekajätteen seassa, ei sovellu kuitenkaan wc-viemäreihin.

Ensisijaisesti teemme softista rullia, joissa on kätevä repäisy perforointi.

Leikkaamme softista myös eri kokoisia arkkeja. Vakiokokomme ovat mainittuna viereisessä taulukossa.

Käyttökohteita: ikkunat, peilit, tiskipöydät, autot, veneet, kuivaukset, vahaukset, kiillotukset, teollisuus, korjaamot, maatalous, lypsypyyhe, kukkakauppojen kostukkeena.

Paperipyyhintä

Myymme tunnetuimpia suomalaisia wc-papereita, vetopyyhkeitä ja käsipapereita. Meidän kauttamme löydät sopivat tuotteet kilpailukykyiseen hintaan niin kotitalouksiin kuin yrityksillekin. Osa paperipyyhintätuotteista löytyy heti varastostamme – tarvittaessa tilaamme oikean paperituotteen juuri teidän tarpeeseenne.

Tunnettujen merkkien lisäksi tarjolla on lähes aina joku edullisempi paperi – tule katsomaan mitä meiltä löytyy!

Huomioithan että Valkeakosken keskusta-alueella kuljetamme kerran viikossa isommat tilaukset veloituksetta.