Käsineet

Kertakäyttöiset käsineet suojaukseen

Vinyylikäsineet soveltuvat kotiin ruoanlaittoon, elintarvikkeiden käsittelyyn, mutta eivät sovellu rasvaisten elintarvikkeiden käsittelyyn. Vinyylikäsine ei ole tarkoitettu kestämään kovaa mekaanista rasitusta. Se on tarkoitettu lyhyt kestoiseksi kertakäyttökäsineeksi.

Nitriilikäsineet soveltuvat ruoanlaittoon, elintarvikkeiden käsittelyyn (myös rasvaiset elintarvikkeet). Suojaa myös tehokkaasti kemikaaleilta ja mikrobeilta. Joustava ja luja käsine on hyvän tuntuinen kädessä. Ne säilyttävät hyvän tuntoherkkyyden, joten sopivat myös pikkutarkkaan työskentelyyn. Nitriilikäsine kestää öljyjä, rasvoja ja erilaisia kodin pesuaineita. Soveltuu erinomaisesti kotiin, keittiöön ja puutarhakäsineeksi.

Poikkilakanat, kroonikkoaluset/vuodesuojat

Kertakäyttöiset poikkilakanat ja vuodesuojat kaikkialle, missä halutaan estää nesteiden imeytyminen alustaan

Poikkilakanat ovat kertakäyttöisiä lakanoita, joita käytetään suojaamaan vuodealustoja. Poikkilakanan reunat käännetään patjan alle, jolloin se pysyy hyvin paikoillaan. Toinen puoli on muovitettu, joka estää nesteen pääsyn alustaan.

Kroonikkoalunen/vuodesuoja on kertakäyttöinen yleensä paksumpi suoja, jonka tehokas rakenne imee nesteet nopeasti itseensä, eikä päästä niitä läpi taustamuovin ansiosta.

Molemmat sopivat esimerkiksi sängyn ja tuolin suojaksi vauvoista vanhuksille ja myös lemmikkien pissa-alustaksi.

Käyttökohteita on monia vanhainkodit, päiväkodit ja hoitolat. 

Ruokalaput

Vaatteiden suojat ruokailuhetkiin

Ruokalaput ovat tarkoitettu suojamaan vaatteita. Toisella puolella on täysin läpäisemätön polyeteenimuovi, joka estää vaatteiden tahriutumisen.

Hoitopöytäkreppi, kasvoaukon suoja, hierontaöljyt ja -voiteet

Hieronnan, fysioterapian ja hyvinvoinnin tarvikkeet

 

Käyttökohteita: hoitolaitokset, hierontapisteet, fysioterapeutit, terveydenhuolto.

Novakari Oy on konsernimme uusin jäsen. Heillä on laaja valikoima mm. fysioterapia-, hieronta- ja terveydenhoitoalan tuotteita. Olemme tuoneet heiltä myös tuotteita Valkeakosken myymälään. 

Käy vilkaisemassa www.novakari.fi verkkokauppaa. Tuomme tarvittavat mukanamme Valkeakoskelle. 

Pesukintaat ja henkilökohtainen hygienia

Kertakäyttöiset pesukintaat kokonaisvaltaiseen ihon puhdistamiseen ja kuivaamiseen

Esimerkiksi lasten-, omais- ja kotisairaanhoitoon. Pesukintaasta saadaan kaksi puhdistettavaa pintaa (kämmen ja kämmenselkä). Kostutettuna pesukintaat ovat pehmeitä ja hellävaraisia.

Hammaslääkäreille