Varainhankintaa seuroille, koululuokille ja joukkueille

Tarjoamme helppoa ja tuottoisaa varainhankintaa. Tuotteet myydään ennakkoon myyntiesitteen avulla. Näin myynti on myös riskitöntä, koska tilaatte tuotteita vain myyntiä vastaavan määrän. Tuotteitamme on helppo myydä, koska niitä tarvitaan arjessa päivittäin niin kotona kuin työpaikoillakin. Voitte myydä wc- ja talouspaperia, kuituliinarullia sekä muita siivousliinoja, soft kuivapaperia, pyykinpesujauheita, käyttövalmiita pesuaineita, kasvomaskeja, peflettejä ja puhtaanapitopakettia. Voimme räätälöidä myös myyntiesitteen juuri teidän tarpeisiin sopivaksi. Tuotto on jopa 8 €/myyty tuote.

MONTA HYVÄÄ SYYTÄ VALITA MEIDÄT

Aloita varainhankintakampanja vaikka heti!

Kampanjan aloitus

Yhteyshenkilönne ilmoittaa tiedot ja ryhmän nimen alhaalla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Lähetämme myyntimateriaalit ryhmälle pdf-tiedostoina ja yhteyshenkilö jakaa ne myyjille. Voimme räätälöidä juuri teidän tarpeisiin sopivan myyntiesitteen. 

Myynti alkaa

Voitte myydä tuotteita omalle perheelle, sukulaisille, tuttaville, ystäville ja vaikka vanhempien työkavereille. Myyjät keräävät tilaukset tilauslomakkeisiin. 
Sopiva myyntiaika on n. 2-3 viikkoa.

Tuotteita yrityksille

Voitte myydä tuotteita myös yrityksille. Ilmoitatte meille yrityksen tilauksen ja laskutustiedot muiden tilauksien yhteydessä. Laskutamme yritykset puolestanne, jotta he saavat ostoksista alv-vähennyskelpoisen kuitin.

Myynti päättyy

Myynnin päätyttyä yhteyshenkilö yhdistää kaikkien tilaukset tilauslomakkeelle ja lähettää sen osoitteeseen: myymala@devteks.fi.

Tuotteiden toimitus

Tilauksen voi hakea meiltä paikan päältä. Vähintään kolmen lavan tilaukset toimitamme veloituksetta Valkeakosken alueelle. Pienempien tilausten kustannukset määräytyvät rahtikulujen mukaan. Toimitamme tilaukset myös ympäri Suomea.
Tilauksen toimitusaika n. 1-2 viikkoa.

Tilitys

Kun asiakkaat ovat saaneet tilaamansa tuotteet, myyjät tilittävät maksun sovitusti ryhmän yhteiselle tilille. Tuotto jää käyttöönne heti, sillä laskutamme vain meille kuuluvan osuuden. Yhteiseltä tililtä vastuuhenkilö maksaa meiltä tulleen laskun. 
Laskun eräpäivä on 14 päivää toimituksesta.  

Hyvin pyyhkivät tuotteet - hyvällä tuotolla, jopa 8 €/myyty tuote

OTA YHTEYTTÄ!

Täytä yhteydenottolomake, niin kerromme lisää tarjoamastamme varainhankintatoiminnasta. Saat meiltä samalla myös myyntiesitteen, tilauslomakkeen ja ohjeet.

”Yhteistyömme on sujunut hyvin. Tilauksen teko on ollut helppoa, tietoa saatu hyvin sekä toimitus toiminut hienosti.”

Kiekko Ahma 07 -joukkue keräsi jo toistamiseen menestyksekkäästi varoja myymällä tuotteitamme syksyllä 2021. Mukana oli koko joukkueellinen poikia toteuttamassa myyntiä.
He saivat joukkueen yhteiseen kassaan 2046 euron potin.
Tomi Eerola
Joukkueenjohtaja
FC Hakan pojat 2012 -joukkue keräsi mukavan summan joukkueen toiminnan ylläpitoon. Mukana oli kolmenkymmentä reipasta joukkuellaista. Varainhankintakampanja toteutettiin loppu vuodesta 2021.
He saivat kasaan 2616 euroa.
Liisa Nikkilä
Vastuuhenkilö
Roukon Yhtenäiskoulun 2 C luokan oppilaat saivat myytyä hyvin tuotteita huomioden luokan pienen koon. Kampanja toteutettiin vielä loppu vuodesta 2021.
Luokan yhteiseen kassaan kertyi 1392 euroa.
Elina Korkee
Vastuuhenkilö