cropped-image.png

DevTeks on kuituteknologian ja -raaka-aineen huippuosaaja. Olemme palvelleet asiakkaitamme laadukkaasti ja varmuudella jo vuodesta 1986, pitäen katseen aina myös tuotteiden ja asiakaskokemuksen kehityksessä.

Työllistämme tällä hetkellä toistakymmentä henkeä ja meille on valikoitunut osaava ammattilaisporukka. Lupaamme, että asiakaspalvelumme pelaa, tieto kulkee, toimitukset ovat ripeitä, eikä logistiikka takkuile.

Tytäryhtiömme Novakari on yritysmyyntiin suuntautunut tukkuliike Helsingissä. Täältä löydät sekä siivoustarvikkeet että hierontarvikkeet pitkäaikaisiin asiakkuuksiin, sopimushinnoin.

Vuonna 2018 Devtec Oy osti Novakari Oy nimisen siivoustarviketukun Helsingistä. Yritys on toiminut jo pitkään alalla, perustettu vuonna 1983. Novakari Oy:n tuotteet saa ostettua verkkokaupasta tai paikanpäältä myymälästä. Kaikki tuotteet tuomme veloituksetta myös Valkeakosken myymälään. 

Poikkea paikan päälle palveltavaksi!

Meillä on vain tärkeitä asiakkaita ja juuri Sinä olet sellainen. Haetko pitkäaikaista toimitussopimusta yrityksellesi vai pientä tarvikepäivitystä kodin siivouskaappiin? Me autamme mielellämme.

DevTeksin myymälä sijaitsee Valkeakoskella, Pispantallin teollisuusalueella Mäenpäänkatu 3:ssa. Valikoimassamme on siivousvälineitä liinoista pesuaineisiin, mutta myös keittiö- ja pakkaustarvikkeet, sekä todella paljon muuta. Liikkeen ollessa avoinna, joku perheestämme on aina paikalla ja valmiina auttamaan. Tarvittaessa toimituspalvelumme hoitaa tuotteet perille saakka.

Tarpeita tai kysyttävää? Tulehan tutustumaan ja tekemään ostoksia!