Kertakäyttöastiat ja -aterimet

Kertakäyttöastiat ja -aterimet ovat kätevä ja nopea ratkaisu. Aina ei ole aikaa tiskata astioita ja niiden mukaan otto voi olla hankalaa tai paikassa puuttuu vesipiste pesua varten. Kertakäyttöastiat helpottavat juhlien järjestämistä, kesän grillibileitä, piknikkejä sekä työpaikan taukohuoneen siistimistä.

Keittiöpaperit

Keittiöpaperit ovat tarpeellisia kotona ja mökillä. Käytetään ruoan valmistuksessa, käärimisessä ja säilyttämisessä.

Saatavana myös pergamiinia ja PE-paperia.

Leivosrasiat, kakkulaatikot ja -tuet

Leipomoille, konditorioille ja kotitalouksiin leivosrasioita, kakkulaatikoita ja -tukia, joihin tuotteet voidaan pakata kauniisti, ja ne säilyvät hyvin kuljetusmatkan ajan. Leivosrasioissa on PE-pinnoite, joten rasiat sopivat myös rasvaisten tuotteiden pakkaamiseen. Ne soveltuvat myös pitempi aikaiseen säilytykseen.

Leivosrasioiden myyntierät ovat 10 kpl/pkt, 50 kpl/pkt ja tukkupakkaus 250 kpl/pkt. Kakkulaatikoiden myyntierät ovat 5 kpl/pkt ja tukkupakkaus 100 kpl/pkt (sis. pohjat + kannet). Kahvallisten kakkulaatikoiden myyntierät ovat 5 kpl/pkt ja tukkupakkaus 50 kpl/pkt. 

Rasioiden mitat ilmoitettu mm, pituus x leveys x korkeus. 

Grilli- ja makkarataskut, lounasrasiat

Paperiset grillitaskut helpottavat grillituotteiden tarjoilemista ja syömistä, esim. toastit, makkarat, hampurilaiset, lihapiirakat, hodarit ja ranskalaiset. Taskuissa on PE-päällyste, joka estää ruokaa tarttumasta ja rasvaa imeytymästä läpi.

Pöytä- ja kaitaliinat

Kertakäyttöpöytäliinalla tuot haluamaasi teemaa kattaukseen ja elävöität pöydän ilmettä. Saatavilla myös valkoinen laminoitu pöytäliinarulla, pintaa suojaa muovikalvo, joka kestää pientä pyyhkimistä ja hylkii vettä.

Kaitaliinoilla voidaan tuoda lisäväriä kattaukseen, teemaa esille ja kohottaa tunnelmaa. Sen voi asettaa pöydälle pitkittäin tai myös jokaisen ruokalajin kohdalle sivusuunnassa.

Kaikkiin juhlatilaisuuksiin esim. ristiäisiin, rippijuhlaan, yo-juhlaan ja häihin.

Servetit

Kahvi- ja lautasliinoilla saat kattaukseen väriä, tyyliä ja omaa luovuutta esille.

Kaikkiin juhlatilaisuuksiin esim. ristiäisiin, rippijuhlaan, yo-juhlaan ja häihin.

OTA YHTEYTTÄ

Avoinna:

ma-pe klo 8.00-16.00

Puhelin:

03-584 7422 / toimisto,
03-584 6333 / myymälä

Sähköposti:

tilaukset@devteks.fi
myymälä@devteks.fi