Elintarvikepussit

Elintarvikkeiden pakastukseen ja säilytykseen soveltuvat pussit. Esimerkiksi marjojen, sienien ja leivonnaisten säilytykseen. LD-pussit ovat kiiltäväpintaista kirkasta polyeteeniä ja HD-pussit “kahisevaa ” läpinäkyvää materiaalia.

Muovikassit

Muovisia kasseja jo myytyjen tuotteiden suojaukseen kauppaan ja kotiin. Meillä on pieni valikoima erikokoisia muovikasseja, myös kuviollisia muovikasseja löytyy, jonka valikoima saattaa vaihdella. Muovikassit ovat niputettuja ja helposti ripustettavissa telineeseen.

Paperikassit ja -pussit

Paperikasseja käytetään monipuolisesti kaupan erikoispakkauksina, lahja- ja messukasseina ja yrityskasseina liikelahjojen pakkaamiseen. Paperikassit tarjoavat muovikasseja ympäristöystävällisemmän tavan kantaa ostokset kotiin. 

Paperipussit soveltuvat myös monenlaiseen pakkaamiseen. Ne ovat ekologinen pakkaus- ja materiaalivaihtoehto. Paperipussit ovat elintarvikekelpoisia, jonka ansioista ne sopivat esimerkiksi leivonnaisten, viljojen, jauhojen ja karkkien pakkaamiseen. Saatavilla myös värillisiä paperipusseja!

 

Roskapussit ja -kassit, jätesäkit

Valikoimassamme on laadukkat roskapussit ja -kassit sekä vahvat ja kestävät jätesäkit.

Toimiva jätesäkki tai roskapussi on oikean kokoinen, kestävä ja kätevästi rullassa. Ne helpottavat erilaisten roska- ja jäteastioiden tyhjentämistä ja puhtaana pitoa. Säkit valitaan käyttötarkoituksen ja jätteen määrän mukaan. Eri väriset säkit helpottavat lajittelua.

Meiltä löytyy varmasti sopiva tuote eri käyttötarkoitukseen niin kotitalouteen, puutarhaan, laitoskäyttöön kuin teollisuuteenkin.

Teipit ja -koneet

Valikoimassamme on erilaisia teippejä rakennus-, pakkaus- ja toimistotarpeisiin. Laadukkailla teipeillä kiinnität sisällä ja ulkona.

Pakkausteipit: kirkas 48mm x 66m, ruskea 50mm x 66m, kirkas teippi 12mm x 66m

Maalarinteipit: 19mm x 50m, 38mm x 50m, 48mm x 50m

Ilmastointiteipit: 38mm x 50m, 50mm x 50m

Remonttiteipit: suojausteippi (oranssi) 50mm x 33m, maalanrinteippi (sininen) 19mm x 50m, maalarinteippi (sininen) 38mm x 50m

Pussinsulkijateippi 9mm x 66m punainen

Teippikone H11 CP kahvamalli jarrulla

Teippikone B 20 Nova pöytämalli

Lahjanauhat ja -paperit

Valikoimassa vaihtelevat värit erilaisia lahjanauhoja.

Jouluna myynnissä vanhanajan joulupaperit ja lahjalaatikot.